10:49 09.12.2014

Луценко пропонує віддати два комітети ВР представникам Радикальної партії Ляшка

2 хв читати
Луценко пропонує віддати два комітети ВР представникам Радикальної партії Ляшка

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко пропонує представникам фракції Радикальної партії Олега Ляшка посади голів комітетів із питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та з питань фінансової політики та банківської діяльності.

"На два комітети - фінансовий і будівництва - пропонуються кандидати від Радикальної партії", - повідомив він журналістам у вівторок перед початком засідання.

Ю. Луценко пропонує, щоб комітет і з питань будівництва, містобудування і ЖКГ очолив Сергій Скуратівський, а головою комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності - Сергій Рибалка.

Він також повідомив, що у вівторок це постанову, автором якого він є, буде зареєстровано в парламенті.

Як повідомлялося, Верховна Рада на засіданні 4 грудня 249 голосами затвердила керівництво всіх парламентських комітетів, за винятком трьох: комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності, а також комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

За словами лідера фракції "Блок Петра Порошенк а" Ю. Луценка і лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка, керівництво регламентним комітетом пропонувалося "Опозиційного блоку". При цьому, за словами Ю. Луценка, якщо "Опозиційний блок" не висуне свого представника на керівництво комітетом до кінця грудня, його очолить народний депутат від коаліції.

У свою чергу, "Опозиційний блок" відмовляється від керівництва в жодному парламентському комітеті, якщо їм не нададуть три комітет и - о крім регламентного також комітет і з питань свободи слова та комітет з питань прав людини. Водночас, за словами Ю. Луценка, коаліція вважає "неможливим передати керівництво комітетом з прав людини тим політикам, які знищили права людини... ми не можемо передати керівництво комітетом свободи слова тим, хто знищив свободу слова", а "опозиція ("Опозиційний блок - ІФ) не захотіла брати регламентний комітет". Згідно з регламентом, ц і комітети мають очолювати представники опозиції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА