12:06 12.01.2015

Тимошенко заявляє про невідповідність опублікованих законів про держбюджет і податкову реформу проголосованим у ВР

1 хв читати
Тимошенко заявляє про невідповідність опублікованих законів про держбюджет і податкову реформу проголосованим у ВР

Оприлюднені тексти законів про державний бюджет на 2015 рік і ті, що стосуються податкової реформи, не відповідають текстам відповідних законів, які підтримали народні депутати на пленарних засіданнях наприкінці минулого року, заявляє лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Опублікований текст бюджету, опублікований текст податкових законів не відповідають тому, що було проголосовано в залі", - заявила Ю.Тимошенко під час засідання погоджувальної ради керівників фракцій, груп і комітетів парламенту в понеділок.

Лідер фракції звернулася до голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана з проханням розібратися цьому питанні й пообіцяла передати йому аналіз фракції "Батьківщина" опублікованих документів.

Вона також зазначила, що в опублікованому тексті закону про державний бюджет і тексти податкових законів до нього не передбачена індексація заробітних плат з 1 липня 2015 року, що було проголосовано в залі засідань Верховної Ради.

"Насамперед була чітка домовленість, що з 1 липня буде підвищено пенсійні соціальні стандарти, із заробітної плати людей, тобто індексовані. Ми говорили, що уряд проаналізує таку можливість і з 1 липня буде зроблено такий крок, як підвищення соціальних стандартів за рахунок індексації", - наголосила лідер фракції.

Ю.Тимошенко зазначила, що, згідно з опублікованим текстом держбюджету, не передбачена індексація пенсій та зарплат, при тому, що очікується "радикальна інфляція й падіння курсу гривні".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА