18:18 22.01.2015

Порошенко збирає силовиків, вирішувати, як зупинити атаку бойовиків та військ РФ

1 хв читати
Порошенко збирає силовиків, вирішувати, як зупинити атаку бойовиків та військ РФ

Президент України Петро Порошенко в четвер увечері збирає на нараду представників силового блоку керівництва держави з метою вироблення плану протидії наступу бойовиків на Донбасі.

"О 18.00 буде затверджуватися план зупинки операції терористичних військ за участі регулярних військ РФ. План, як перегрупувати сили і зупинити агресію", - сказав глава держави під час покладання квітів до пам'ятного знаку першим загиблим учасникам протестів на майдані Незалежності рік тому, повідомляє прес-служба глави держави.

Президент наголосив, що вся світова спільнота підтримує Україну в її боротьбі за територіальну цілісність та суверенітет, що також було продемонстровано на Давоському економічному форумі.

"Весь світ сьогодні з Україною, пишається Україною, бачить нашу єдність. Весь світ за те, щоб ми зберегли соборність, територіальну єдність та суверенітет і продемонстрували, що і Сергій, і Михайло віддали своє життя недарма", - резюмував Петро Порошенко.

Під час вшанування пам'яті Сергія Нігояна та Михайла Жизневського П.Порошенко зазначив, що "перед усіма героями Небесної сотні ми маємо берегти єдність і соборність нашої держави, захистити державу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чутки про комунальний колапс у Києві – фейк

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА