17:41 24.02.2015

Зарплата прем'єр-міністра України становить 6640 грн - секретаріат Кабміну

1 хв читати
Зарплата прем'єр-міністра України становить 6640 грн - секретаріат Кабміну

Заробітна плата прем'єр-міністра України становить 6640 грн, повідомив секретаріат Кабміну на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

Секретаріат Кабміну пояснив, що, згідно з постановою уряду від 14 лютого 2015 року №43 "Питання оплати праці членів Кабінету Міністрів України, керівників центральних органів виконавчої влади та інших державних органів у 2015 році", місячна зарплата членам уряду, керівникам центральних органів виконавчої влади інших держорганів (окрім органів, підрозділи яких беруть участь у проведенні антитерористичної операції) нараховується у розмірі посадового окладу.

Секретаріат Кабміну повідомив, що посадовий оклад прем'єр-міністра встановлений у розмірі 20 мінімальних зарплат відповідно до розпорядження президента від 8 січня 1992 року №22. Водночас, згідно з постановою Кабміну від 12 грудня 2012 року №1243 "Питання оплати праці вищих посадових осіб України, окремих керівників органів державної влади та місцевого самоврядування і суддів", розміри посадових окладів, зокрема вищих посадових осіб України, встановлюються виходячи з мінімальної зарплати 332 грн і в подальшому під час підвищення мінімальної зарплати перерахунок не здійснювався.

"З урахуванням сказаного, посадовий оклад прем'єр-міністра становить 6640 грн", - йдеться в повідомленні секретаріату Кабміну.

Окрім того, за даними секретаріату, посадовий оклад віце-прем'єр-міністра, віце-прем'єра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, віце-прем'єра - міністра культури і міністра Кабінету Міністрів становить 6109 грн.

Офіційний курс НБУ - 28,2912/$1.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА