18:39 19.03.2015

Клімкін та Міятович обговорили можливість залучення інститутів ОБСЄ до врегулювання ситуації на окупованих українських територіях

1 хв читати
Клімкін та Міятович обговорили можливість залучення інститутів ОБСЄ до врегулювання ситуації на окупованих українських територіях

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін обговорив із представником ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дунею Міятович можливість залучення інститутів ОБСЄ до врегулювання ситуації у сфері свободи слова в Криму та не підконтрольних Києву територіях Донбасу.

"19 березня міністр закордонних справ України Павло Клімкін прийняв представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дуню Міятович. Сторони детально зупинилися на можливостях залучення потенціалу інститутів ОБСЄ, в тому числі представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ, до врегулювання ситуації в нашій країні, забезпечення прав журналістів та свободи ЗМІ, зокрема, на окупованій території АР Крим та в окремих районах Донецької та Луганської областей, які перебувають під контролем незаконних збройних формувань", - повідомляє прес-служба МЗС України в четвер.

Під час зустрічі також було висловлено занепокоєння у зв'язку з використанням Росією засобів масової інформації та пропаганди як зброї в агресії проти України, а також переслідуванням незалежних журналістів у тимчасово окупованому Криму.

"Міністр запевнив, що влада України робить усе необхідне для забезпечення в українському суспільстві свободи слова та захисту журналістів", - наголосили в МЗС.

У повідомленні зазначено, що П.Клімкін назвав необхідною умовою проведення демократичних і прозорих місцевих виборів на Донбасі повне відновлення на цій території українського телебачення та радіомовлення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА