10:24 27.03.2015

Олійник повідомив, що залишається "тимчасово" попрацювати в Дніпропетровській обладміністрації

2 хв читати

Заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОДА) Святослав Олійник повідомив, що поки що залишиться працювати в ОДА.

"Наша команда попрощалася з ОДА (обласною державною адміністрацією - ІФ). Але я поки що залишаюся", - написав С. Олійник на своїй сторінці в соцмережі Facebook у ніч на п'ятницю.

"Залишаюся тимчасово, щоб у людей не виникало відчуття тривоги через зміну керівництва, щоб допомогти новому губернатору розібратися в збудованій за рік системі управління, системі безпеки і системі фінансів, що дозволила створити профіцит бюджету", - пояснив він.

Після цього на сторінці політика з'явилися привітання - у коментарях користувачі пишуть, що С. Олійник прийняв пропозицію президента України Петра Порошенка та став першим заступником нового голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Резніченка.

Водночас агентство "Інтерфакс-Україна" наразі не має в своєму розпорядженні офіційного підтвердження інформації про призначення С. Олійника першим заступником голови Дніпропетровської ОДА.

Як повідомлялося, в ніч на 25 березня президент України Петро Порошенко задовольнив за проханням В. Коломойського його відставку з посади голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

Слідом за В. Коломойським подав у відставку його заступник Геннадій Корбан.

Того ж дня "Радіо Свобода" повідомило з посиланням на слова С. Олійника, що той також залишає свою посаду заступника голови обладміністрації. "Ми прийшли однією командою рік тому, тому що країна перебувала в надзвичайно складній ситуації. Йти має вся команда. Питання про відставку або невідставку не розглядається, ми разом прийшли, разом і маємо піти, якщо не буде якихось інших домовленостей. У цьому разі, я вважаю, всім треба піти", - сказав він в інтерв'ю виданню.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА