10:35 27.03.2015

Затримано вбивцю співробітника СБУ Мандзика при спробі перетину кордону - Порошенко

2 хв читати
Затримано вбивцю співробітника СБУ Мандзика при спробі перетину кордону - Порошенко

Під час спроби нелегального перетину кордону вранці в п'ятницю було затримано вбивцю офіцера спецслужби Віктора Мандзика у Волновасі Донецької області, повідомив президент України Петро Порошенко.

"Сьогодні вранці під час спроби нелегального перетину державного кордону підрозділом СБУ було затримано вбивцю співробітника СБУ - Віктора Мандзика", - написав глава держави на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Як я і обіцяв сім'ї загиблого, для мене і для СБУ це є справою честі. Операція триває, всі, хто був причетний до вбивства нашого офіцера - будуть знайдені і покарані!", - наголосив П. Порошенко.

При цьому глава держави не уточнив ім'я затриманого.

Як повідомлялося, 21 березня в Волновасі був убитий капітан СБУ В. Мандзик. Голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що він загинув від рук членів злочинної групи, що займалася контрабандними поставками товарів до окупованих частин Донецької і Луганської областей.

На сайті ГУМВС України в Донецькій області було розміщено інформацію про те, що розшукуються підозрювані у вбивстві Денис Гордєєв, 1979 р.н., і Артем Мартиненко, 1983 р., жителі Дніпропетровська.

Народний депутат України Андрій Денисенко (фракція "Блок Петра Порошенка) підтвердив, що його помічник Д. Гордєєв вбив співробітника СБУ в Волновасі.

Станом на 25 березня у рамках розслідування цього вбивства було затримано 30 осіб. Серед них - спільник і близька особа до Д. Гордєєва К., повідомив радник глави СБУ Маркіян Лубківський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА