12:09 28.03.2015

Телемережі Австралії погодилися щодня показувати новини про Україну, розповіли Чалому представники української діаспори

2 хв читати
Телемережі Австралії погодилися щодня показувати новини про Україну, розповіли Чалому представники української діаспори

Заступник голови Адміністрації президента Валерій Чалий провів зустріч з делегацією Світового конгресу українців і Союзу українських організацій Австралії, під час якого сторони обговорили питання підтримки діаспорою України на міжнародній арені.

"У рамках реалізації Програми просування інтересів України у світі співрозмовники обговорили можливості вироблення і надання змістовного інформаційного продукту з метою протистояння російській пропаганді, і належного висвітлення ситуації в Україні. Зокрема, представники Союзу українських організацій Австралії повідомили про переговори з телемережами, трансльованими в цій країні, в результаті чого було отримано згоду на щоденний показ новин про Україну", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті президента України в п'ятницю ввечері.

Під час зустрічі співрозмовники обговорили розвиток відносин між Україною та Австралією за результатами візиту президента України до цієї країни, що відбувся в грудні минулого року.

Зокрема, генсек Світового конгресу українців та голова Союзу українських організацій Австралії Стефан Романів зазначив, що завдяки активізації політичного діалогу на вищому рівні сьогодні між Україною та Австралією існує реальна взаємодія.

"Сторони відзначили значне пожвавлення співпраці між бізнес-колами, культурними і громадськими об'єднаннями обох країн. Прикладом цього буде широкомасштабний бізнес форум, проведення якого заплановано в Україні та Австралії ще в цьому році, а також низка культурних проектів", - наголошується в повідомленні.

Співрозмовники домовилися про подальшу координацію зусиль з метою реалізації спільних проектів між Україною та Австралією, а також для підвищення рівня підтримки України у світі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА