14:24 20.04.2015

Виплати вкладникам банку "Надра" розпочнуться з 21 квітня через 8 банків

2 хв читати
Виплати вкладникам банку "Надра" розпочнуться з 21 квітня через 8 банків

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) з 21 квітня розпочинає виплати вкладникам банку "Надра" за договорами, термін дії яких закінчився до 6 лютого 2015 року, коли в банк було введено тимчасову адміністрацію, та за поточними та картковими рахунками.

Як зазначено в повідомленні фонду в понеділок, зареєстровані в Києві, Київській та Львівській областях можуть отримати кошти в Укргазбанку, в Івано-Франківській, Рівненській, Харківській, Чернівецькій та Чернігівській областях - в Укрсоцбанку.

Виплати нерезидентам, а також жителям Вінницької, Житомирської, Тернопільської та Херсонської областей здійснюватиме ПриватБанк, Запорізької - Банк Кредит Дніпро, Закарпатської, Миколаївської, Сумської, Донецької, Луганської областей, а також Криму і Севастополя - ПУМБ.

Вкладники, які зазначили місце реєстрації проживання за паспортом у Волинській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Хмельницькій або Черкаській областях, можуть отримати свої кошти у банку "Михайлівський", у Полтавській - в Діамантбанку, в Одеській - у Банку Восток.

Банк "Надра", заснований в 1993 році, входить до Group DF, яка належить Дмитру Фірташу.

Згідно з даними Нацбанку України, станом на 1 січня 2015 року за розміром загальних активів банк посідав 11-те місце (35,878 млрд грн) серед 158 банків, що діяли в країні.

ФГВФО станом на 6 лютого оцінював сумарну суму виплат вкладникам банку "Надра" (Київ) у розмірах гарантованої суми відшкодування 200 тис. грн у 3,829 млрд грн за загальної суми депозитів фізосіб у банку 4,153 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА