14:16 27.04.2015

Антикорупційне бюро оголошує конкурс на 15 адміністративних посад - Ситник

1 хв читати
Антикорупційне бюро оголошує конкурс на 15 адміністративних посад - Ситник

Національне антикорупційне бюро України оголошує конкурс на 15 адміністративних посад у структурі, повідомив директор бюро Артем Ситник.

"На сьогодні ми хочемо виставити перші 15 посад, які безпосередньо стосуються формування та запуску бюро. Це керівник кадрового підрозділу, керівник бухгалтерії, керівник фінансової служби, керівник роботи зі ЗМІ. Це ті адміністративні посади, які вкрай необхідні, щоб сформувати конкурсні комісії, запустити паралельно роботу бюро", - повідомив він на брифінгу в понеділок у Києві.

За словами директора бюро, в проведенні конкурсів громадськість братиме безпосередню участь. "Конкурсну комісію створюємо моїм наказом, до її складу входитимуть кілька співробітників бюро, поки що це будуть лише заступники, оскільки інших немає, і їх ми обиратимемо шляхом проведення відкритого конкурсу. Трьох членів конкурсної комісії делегує громадська рада, яку буде створено при НАБ", - пояснив А.Ситник.

Він також висловив сподівання, що указ президента про створення такої громадської ради буде найближчим часом опубліковано. "Я затвердив порядок проведення конкурсу, розробив та затвердив кваліфікаційні вимоги до учасників - претендентів на посади", - додав він.

Директор Антикорупційного бюро уточнив, що "основною бойовою одиницею Національного антикорупційного бюро" є детективи, яких планується набрати близько 200 осіб. "На сьогодні конкурс детективів не проводиться, а проводиться тільки на адміністративні посади, які потім увійдуть до складу конкурсної комісії", - додав А.Ситник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА