14:48 06.05.2015

Голова Антикорупційного бюро України виступає за проведення закритих конкурсів на посади, пов'язані з держтаємницею

1 хв читати
Голова Антикорупційного бюро України виступає за проведення закритих конкурсів на посади, пов'язані з держтаємницею

Директор Національного антикорупційного бюро (НАБ) України Артем Ситник виступає за внесення змін до законодавства з тим, щоб проводити закриті конкурси на посади в НАБ, пов'язані з державною таємницею.

"Є кілька підрозділів, діяльність яких пов'язана з державною таємницею. Ці посади таємні, і набирати людей через відкритий конкурс на ці посади неможливо", - сказав він в ході засідання парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції в середу.

А. Ситник зазначив, що це досить обмежена кількість посад, але людей на них потрібно набирати з закритого конкурсу та не оприлюднювати імена тих, хто зайняв ці посади.

Він вказав на необхідність внести відповідні зміни до законодавства.

Крім того, А. Ситник вважає, що необхідно внести поправки в частині строків, відведених на проведення конкурсів і набір працівників Антикорупційного бюро.

Він пояснив, що згідно з чинним законодавством, до 25 травня мають бути проведені конкурси, але часу для цього недостатньо.

Голова НАБ зазначив, що Верховна Рада має внести зміни до законодавства, щоб ми в правовому полі проводили ці конкурси".

Крім того, А. Ситник повідомив, що вирішено питання з приміщенням для Національного антикорупційного бюро, їхній офіс розміститься в Києві за адресою: вул. Сурікова, 3.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА