11:18 13.05.2015

На засіданні комісії Україна-НАТО в середу обговорюватиметься питання створення нових трастових фондів для підтримки ЗСУ - Клімкін

1 хв читати
На засіданні комісії Україна-НАТО в середу обговорюватиметься питання створення нових трастових фондів для підтримки ЗСУ - Клімкін

Питання створення нових трастових фондів для підтримки Збройних сил України обговорюватимуть під час засідання комісії Україна-НАТО в середу у рамках зустрічі глав МЗС країн-членів Альянсу, підтвердив українським журналістам міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

"НАТО як альянс не надає зброї, ми працюємо у рамках п'яти трастових фондів. Ми дуже сподіваємося на продовження цієї практики - заснувати нові фонди, які доводитимуть українські збройні сили і сектор безпеки в цілому до стандартів НАТО", - сказав він в Анталії в середу.

Глава українського зовнішньополітичного відомства наголосив, що сьогодні ж "буде зроблено дуже точну оцінку, озвучено вкладення".

Говорячи про заяву, яку буде прийнято за результатами засідання комісії Україна-НАТО, П.Клімкін сказав: "Сьогодні під час засідання комісії Україна-НАТО я говоритиму про те, яким чином нам НАТО допомагатиме практично. А заява сфокусована на питаннях політичної підтримки".

"Вважаю, що це реально сильна резолюція, яка містить однозначні слова та меседжи на підтримку України", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА