13:26 16.05.2015

Питання виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС потрібно вирішити до візиту чергової оціночної місії

1 хв читати
Питання виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС потрібно вирішити до візиту чергової оціночної місії

Усі проблемні питання, пов'язані з виконанням Плану дій щодо лібералізації візового режиму з Євросоюзом, мають бути вирішені до кінця поточного року, заявляють в Адміністрації президента України.

"Дуже важливо, що буде ще одна оціночна місія ЄС (з моніторингу виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму – ІФ) до кінця року, і президент наголосив (на засіданні Національної ради реформ – ІФ), що до її візиту усі проблеми мають бути вирішені. Це технічні питання і вони мають бути вирішені", - сказав заступник голови Адміністрації президента Дмитро Шимків на брифінгу в суботу в Києві.

Він зазначив, що на засіданні Національної ради реформ 15 травня президент України Петро Порошенко запропонував кожній фракції коаліції делегувати одного представника до команди, що буде працювати над виконанням Плану дій щодо лібералізації візового режиму.

"Президент запропонував, і це було підтримано, щоб кожна фракція коаліції делегувала одну людину, яка займатиметься питанням безвізового режиму, братиме участь в роботі команд, що виконують технічні питання Плану дій щодо лібералізації візового режиму", - розповів Д. Шимків.

Як повідомлялося, 14 травня Верховна Рада затвердила звернення, в якому закликала держави-члени ЄС підтримати Україну в питанні надання безвізового режиму з Євросоюзом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА