17:27 19.05.2015

Харківська область відкриє представницький офіс у Вашингтоні

2 хв читати
Харківська область відкриє представницький офіс у Вашингтоні

Харківська область за сприяння фонду "Україна-США" та Міжнародного агентства регіонального розвитку GloBee відкриє представництво у Вашингтоні.

Як повідомили у вівторок агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Харківської обладміністрації, відповідних домовленостей було досягнуто під час зустрічі голови Харківської обладміністрації Ігоря Райніна з керівництвом фонду та агентства.

Головним завданням офісу стане просування інтересів промисловості, науки та аграрного сектора, пошук ринків збуту та інвесторів.

"Ми розуміємо, що ресурси Сполучених Штатів великі. Там є інвестори, які готові не лише розширюватися на території США, а й відкрити свій бізнес на будь-якій іншій території, зокрема і в Україні. Ми намагаємося не упустити і цієї можливості, налагоджуємо зв'язки для того, щоб у Вашингтоні з'явилися лобісти, які представлятимуть інтереси Харківської області, харківських підприємств у різних бізнес-структурах США", - сказала заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

За її словами, "за допомогою роботи офісу у Вашингтоні ми розроблятимемо і нові європейські, і азійські ринки. Це лише перший крок для подальшого розвитку торговельних відносин Харківської області з усім світом".

Фонд "Україна-США" - некомерційна недержавна організація, створена в 1991 році. Фонд налагоджує та підтримує зв'язки між Сполученими Штатами Америки та Україною, реалізує низку програм, що сприяють розвитку демократії, ринковим реформам та зміцненню прав людини в нашій державі.

Міжнародне агентство регіонального розвитку GloBee - некомерційна недержавна організація, створена для просування соціально-економічних інтересів регіонів України на міжнародному рівні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА