15:55 26.05.2015

Уряд України має намір створити Національну мережу мобільного зв'язку держорганів

2 хв читати
Уряд України має намір створити Національну мережу мобільного зв'язку держорганів

Кабінет Міністрів України вирішило створити Національну мережу мобільного зв'язку державних органів.

Таке рішення закріплене розпорядженням уряду №523-р "Про затвердження плану основних заходів із створення Національної мережі мобільного зв'язку державних органів на 2015 рік" від 20 травня 2015 року, текст якої оприлюднено на його сайті.

"Затвердити план основних заходів із створенню Національної мережі мобільного зв'язку державних органів на 2015 рік. Визначити адміністрацію Державної служби спеціального зв'язку і захисту інформації головним виконавцем плану заходів, затвердженого цим розпорядженням", - зазначено в тексті документа.

Згідно з планом, до вересня поточного року передбачається низка заходів. Серед них - визначення потреби спеціальних користувачів у системах і засобах мобільного зв'язку; підготовка пропозицій щодо вибору технологічної платформи систем мобільного радіозв'язку для окремих груп спецкористувачів; демонстрація пілотних проектів чинних систем мобільного зв'язку спеціального призначення.

Планується також підготувати технічне завдання з розробкиі ескізного проекту Нацсистеми, пропозиції із забезпечення впровадження системи, зокрема, щодо внесення змін до законодавства (у разі потреби), а також із забезпечення радіочастотним ресурсом, видачі необхідних дозвільних документів.

Окрім цього, план передбачає визначення обсягу і джерела фінансування проектування та впровадження Нацсистеми, оцінку необхідних людських ресурсів, вивчення умов розгортання виробництва радіоелектронних засобів (радіостанцій) спеціального призначення, підготовку пропозицій з організації діяльності та взаємодії центральних органів виконавчої влади щодо впровадження Нацсистеми, зокрема щодо організації навчання особового складу, технічного обслуговування і ремонту засобів радіозв'язку, а також адміністрування, обслуговування і розвитку вказаної системи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА