20:11 26.05.2015

Порошенко - новим послам: Альтернативи мирному вирішенню кризи на сході України немає

2 хв читати
Порошенко - новим послам: Альтернативи мирному вирішенню кризи на сході України немає

Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти від кількох послів іноземних держав і наголосив під час зустрічі з ними, що немає іншого варіанта вирішення конфлікту на сході країни, окрім мирного.

Як повідомляє прес-служба глави держави, вітаючи послів, які розпочинають дипломатичну місію в Україні, П.Порошенко висловив сподівання, що їхня діяльність підвищить рівень міжнародної підтримки України, допоможе відновити мир на Донбасі, повернути анексований Крим та приведе до розвитку двосторонніх відносин з їхніми країнами.

"Наголосивши, що альтернативи мирному вирішенню кризи не існує, президент подякував за дипломатичну та практичну допомогу країн, інших партнерів у справі сприяння імплементації Мінських домовленостей та протидії російській агресії", - йдеться в повідомленні.

Глава держави також відзначив важливість впровадження програми реформ. "Угода про асоціацію з Європейським Союзом покликана стати наріжним каменем наших реформ та дорожньою картою нашої європейської інтеграції", - сказав президент, висловивши сподівання, що до кінця року угоду ратифікують усі країни ЄС, і повідомивши, що наразі її ратифікували 19 країн.

Вірчі грамоти президенту України вручили посли: Австралії – Даглас Роберт Траппет, Мексиканських Сполучених Штатів – Марія Луїза Беатріс Лопес Гаргальйо, Алжирської Народної Демократичної Республіки – Хоссін Буссуара, Литовської Республіки – Марюс Януконіс, Республіки Австрія – Герміне Єва Марія Поппеллер, Республіки Ботсвана (за сумісництвом, з резиденцією в м. Стокгольм) – Ламек Нтекела, Республіки Колумбія (за сумісництвом, з резиденцією в м. Варшава) – Вікторія Гонсалес Аріса, Республіки Мальта (за сумісництвом, з резиденцією на Мальті) – Джон Дебоно, Йорданського Хашимітського Королівства (за сумісництвом, з резиденцією в м. Москва) – Зіяд аль-Маджалі, Республіки Ель-Сальвадор (за сумісництвом, з резиденцією в м. Москва) – Клаудія Іветте Канхура де Сентено, Нової Зеландії (за сумісництвом, з резиденцією в м. Варшава) – Венді Хінтон, Республіки Чад (за сумісництвом, з резиденцією в м. Москва) – Юссуф Абассалах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА