11:12 03.06.2015

Кабмін дозволив позапланову перевірку "Укртелекому" та КРРТ

2 хв читати
Кабмін дозволив позапланову перевірку "Укртелекому" та КРРТ

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), отримала дозвіл уряду на проведення в червні позапланових перевірок "Укртелекому", Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (обидва - Київ) та приватного підприємства "Подільські інтелектуальні системи".

"З метою перевірки виконання розпоряджень чи приписів про усунення виявлених порушень у сфері телекомунікацій, користування радіочастотним ресурсом, забезпечення дотримання суб'єктами ринку телекомунікацій та користувачами радіочастотного ресурсу України вимог законодавства у сфері телекомунікацій і встановленого порядку користування радіочастотним ресурсом України...", - йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів №558 від 27 травня, оприлюдненому у вівторок.

Як повідомлялося, в Україні діє введений урядом мораторій на перевірки діяльності всіх суб'єктів підприємницької діяльності, окрім перевірок, здійснюваних Держфінінспекцією та Державною фіскальною службою (ДФС). Перевірки можуть здійснюватися лише з дозволу уряду або на прохання самої компанії.

Наприкінці березня цього року Кабмін дозволив НКРЗІ перевірити у квітні найбільших гравців ринку мобільного зв'язку – "МТС Україна" та "Київстар" – із метою запобігання несанкціонованому проникненню в системи телекомунікаційних мереж і засобів телекомунікацій, захисту прав споживачів телекомунікаційних послуг, забезпечення ефективного користування радіочастотним ресурсом України.

Окрім них, тоді також було надано дозвіл на перевірки компаній "Перший інвестиційний союз" і ТОВ "Телесистеми України".

"Укртелеком" є найбільшим оператором фіксованого зв'язку в Україні та просуває мобільний зв'язок у стандарті 3G. Кінцевим власником "Укртелекому" є холдинг "СКМ" бізнесмена Ріната Ахметова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА