12:01 12.10.2015

Ківалов зняв свою кандидатуру з виборів мера Одеси через кримінальні справи, стверджує Саакашвілі

2 хв читати
Ківалов зняв свою кандидатуру з виборів мера Одеси через кримінальні справи, стверджує Саакашвілі

Народний депутат Сергій Ківалов зняв свою кандидатуру з виборів мера Одеси через відкриті стосовно нього кримінальні справи з фальсифікаціях виборів, заявляє голова Одеської обладміністрації Міхеіл Саакашвілі.

"Ківалов зняв кандидатуру не з доброї волі і не через поставлений, найімовірніше ним самим, вибух, а через реальні кримінальні справи за фальсифікації, які проти його групи підготувала прокуратура області, і про які він добре обізнаний від його інформаторів, що ще залишилися в прокуратурі, які завжди заздалегідь зливають йому всі подробиці. Те що він зняв кандидатуру, ще більш переконує мене, що ці справи треба ще швидше доводити до кінця", - написав М.Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, С.Ківалов напередодні заявив, що знімає свою кандидатуру з виборів мера Одеси, побоюючись, що інакше можуть постраждати люди.

"На жаль, я не можу розповісти всі обставини, які змусили мене прийняти рішення, якого я не хотів. І справа не в кинутій сьогодні вночі до мене на подвір’я черговій РГД-5 і не у випущеній автоматній черзі у напрямку вікон моєї спальні. І не в мені особисто. Можу сказати одне: мені дали зрозуміти, що якщо я не піду з дороги - в Одесі повторять 2 травня", - пояснив своє рішення С.Ківалов.

Як повідомлялося, увечері в п'ятницю невідомий кинув гранату на подвір’я будинку С.Ківалова. Від вибуху ніхто не постраждав. До цього граната вибухнула біля резиденції політика - т. з. "Замку Гаррі Поттера" на одеському узбережжі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА