19:20 29.10.2015

Парламент Кіпру ратифікував угоду про асоціацію Україна-ЄС

1 хв читати

Парламент Кіпру в четвер ратифікував угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, інформує міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

"Парламент Кіпру ратифікував нашу угоду про асоціацію. Ми стали ще на крок ближче до європейської мети", - написав він у своєму акаунті у Twitter у четвер увечері.

Пізніше президент України Петро Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав, що очікує візиту свого кіпрського колеги до Києва.

"Парламент Республіки Кіпр ратифікував угоду про асоціацію України та ЄС! Чекаю на візит президента Кіпру наприкінці року", - написав він у четвер увечері.

Раніше в четвер під час свого візиту до столиці Туркменістану Ашгабата президент України Петро Порошенко висловив сподівання, що Греція та Кіпр ратифікують угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом до січня 2016 року.

"Можу сказати, що із 1 січня у нас вже почне працювати поглиблена та всеосяжна зона вільної торгівлі, я сподіваюся, що до 1 січня ще дві країни, які залишилися, ратифікують. Залишилося дві - Греція та Кіпр", - сказав президент під час спілкування з українцями в Туркменістані.

За його словами, українська сторона працює над тим, щоб ці країни якнайшвидше ратифікували документ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА