11:32 03.11.2015

Порошенко закликав ВР підтримати законопроекти щодо безвізового режиму з ЄС і його ініціативу про незастосування застави для злочинів, пов'язаних з корупцією

1 хв читати
Порошенко закликав ВР підтримати законопроекти щодо безвізового режиму з ЄС і його ініціативу про незастосування застави для злочинів, пов'язаних з корупцією

Президент України Петро Порошенко закликав народних депутатів розглянути і підтримати законопроекти, які Україна зобов'язана ухвалити для отримання безвізового режиму з ЄС.

Як повідомляє прес-служба глави Української держави, про це П. Порошенко заявив під час зустрічі з керівниками політичних фракцій, які входять до складу коаліції у Верховній Раді України.

"Глава держави нагадав, що з 13 обов'язкових законопроектів Верховна Рада ухвалила 4, і наголосив, що 9 листопада Оцінна місія Євросоюзу має зробити свій звіт про виконання Україною своїх зобов'язань у рамках Плану дій з лібералізації візового режиму з ЄС", - зазначено в повідомленні.

П. Порошенко також поінформував голів фракцій про заплановану на вівторок телефонну розмову з президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером щодо законопроектів з безвізового режиму, антикорупційної прокуратури і графіків виконання Україною своїх зобов'язань у цих питаннях.

Президент також закликав народних депутатів підтримати його законодавчу ініціативу про незастосування застави для злочинів, пов'язаних з корупційними діями, "щоб суди не мали можливості відпускати під заставу корупціонерів, хабарників і злочинців".

Окрім цього, він звернув увагу на резонансні кримінальні розслідування і повідомив, що вимагатиме, аби всі вони відбувалися максимально прозоро.

У зустрічі з парламентарями взяли участь спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман і прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА