10:32 06.11.2015

Тетерук заявляє, що максимально співпрацює зі слідством у розслідуванні інциденту з Кужель

2 хв читати
Тетерук заявляє, що максимально співпрацює зі слідством у розслідуванні інциденту з Кужель

Заступник голови парламентської фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук заявляє, що його дії щодо колеги від фракції "Батьківщина" Олександри Кужель не були навмисними і він не вдавався стосовно неї агресивних дій, підтвердженням чого є відеозйомка.

"Вчора стався прикрий інцидент, що відбувся після обговорення ситуації, яка сталася вчора вранці (словесна перепалка з О. Кужель біля трибуни парламенту – ІФ). На жаль, сталася перепалка. Яка закінчилася тим, що пані Кужель повторно початку замахуватися на мене сумкою Я відходив назад і сталося зіткнення. На жаль, після цього ці події почали використовуватися проти мене, для дискредитації роботи парламенту...", - сказав А. Тетерук журналістам у кулуарах парламенту в п'ятницю вранці.

Нардеп уточнив, що в його руках дійсно була пляшка з водою, і коли О. Кужель в черговий раз замахувалася на нього сумкою, він виставив руку з пляшкою, на яку і напоролася парламентарій.

"Стався прикрий випадок. З мого боку не було агресії. На всі образи, які лунали на мою адресу до початку інциденту і загрози мене вбити з боку Сергія Власенка (нардеп від фракції "Батьківщина" – ІФ), я не відповідав", - сказав А. Тетерук.

За словами парламентарія, заяви "Батьківщини" про нібито тяжкі тілесні ушкодження, заподіяні О. Кужель, є дуже перебільшеними.

"Я надав (міліції - ІФ.) всі дані, які мав, і я повністю сприяв слідству, якісному проведенню розслідування, і я готовий співпрацювати зі слідством і готовий пояснювати всі мотиви", - заявив А. Тетерук, наголосивши, що не вважає цей прикрий інцидент причиною для складення ним депутатського мандата.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА