15:26 06.11.2015

В "Опозиційному блоці" невдоволені порядком денним ВР - Льовочкін

2 хв читати
В "Опозиційному блоці" невдоволені порядком денним ВР - Льовочкін

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін заявляє, що його фракцію не влаштовує порядок денний Верховної Ради України, за яким працює коаліція.

"Опозиційний блок" не влаштовує порядок денний, за яким зараз працює коаліція. Він не має нічого спільного з тим, що сьогодні потрібно людям. А для простих громадян сьогодні треба вирівняти ціни, зменшити тарифи, потрібно, щоб працювала економіка і, відповідно, наповнювався державний бюджет. Попри це порядок денний сьогодні абсолютно інший – це політиканство, боротьба за владу всередині коаліції і прийняття незрозумілих законів, на зразок створення нових "правоохоронних" органів, які мені особисто нагадують НКВС, але у фінансовій сфері", - наголосив політик, повідомляє прес-служба політсили в п'ятницю.

Він також додав, що Міністерство юстиції на сьогодні перетворилося на "міністерство пропаганди", адже сповідує не справедливість, а пропагандистські речі, які жодного стосунку до розбудови правової держави не мають.

"Уряд не займається реформами. Жодної реформи, яка б змінила стан економіки, сьогодні не здійснено. Вони займаються популізмом і пропагандою, а не роботою, і про це свідчать їхні рейтинги", - заявив С.Льовочкін.

Він також навів перелік законопроектів, які Верховна Рада має ухвалити насамперед.

"Це збільшення прожиткового мінімуму на рівень інфляції. Ми внесли пакет соціальних законів, які повинні підтримати найменш захищені верстви населення – пенсіонерів, студентів, малозабезпечених громадян. У так званому тарифному пакеті законопроектів ми пропонуємо рішення, які дозволять зменшити залежність від імпортованого газу і дають можливість зменшити тарифи на опалення та електроенергію. Також ми наполягаємо на виконанні Мінських угод, тому що зростання економіки нашої держави можливе тільки після того, як буде припинена тема війни. А це станеться тоді, коли ми проведемо вибори у Донецькій і Луганській областях за українським законодавством і таким чином об’єднаємо країну. Без виконання Мінських угод цього не відбудеться, відтак не буде інвестицій і зростання економіки держави", - зазначив С.Льовочкін.

"Це ті закони, на яких ми наполягаємо, але коаліція нас не чує і продовжує приймати популістські закони", - резюмував парламентар.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА