12:27 09.11.2015

ВР у вівторок розгляне законопроекти щодо безвізового пакета і питання виборів у Маріуполі - Гройсман

2 хв читати
ВР у вівторок розгляне законопроекти щодо безвізового пакета і питання виборів у Маріуполі - Гройсман

Верховна Рада України у вівторок, 10 жовтня, розгляне законопроекти щодо пакета з лібералізації візового режиму з Європейським союзом, які не змогла ухвалити на попередньому пленарному тижні, а також питання призначення місцевих виборів у Маріуполі, заявляє голова українського парламенту Володимир Гройсман.

"Цей тиждень у нас надзвичайно відповідальний. На превеликий жаль, на минулому тижні ми не змогли ухвалити результативних рішень, пов'язаних з уведенням безвізового режиму", - сказав В. Гройсман у ході засідання погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп у понеділок у Києві.

"Таким чином, ми з вами ухвалили рішення про те, що для забезпечення результативного голосування ці питання будуть перенесені на вівторок пленарного тижня, тобто на завтра, фактично ми плануємо цього тижня розглянути з вами проекти законів про безвізовий режим, розглянути питання, пов'язані з рентою на газ, продовження мораторію на землю (на продаж землі - ІФ), питання виборів у Маріуполі", - пояснив він.

В. Гройсман нагадав, що в понеділок профільні комітети повинні підготувати до розгляду законопроекти щодо безвізового пакета.

"Я попросив глав комітетів дуже відповідально до цього поставитися, оскільки вся країна чекає ухвалення цих важливих рішень", - додав спікер.

Він також повідомив, що в четвер народні депутати розглянуть "увесь блок законів, пов'язаних з економічним розвитком і регуляцією".

За словами В. Гройсмана, в четвер парламент планує розглянути близько 40 законопроектів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА