11:01 10.11.2015

Депутат Тетерук у вівторок піде до Генпрокуратури давати свідчення стосовно інциденту з Кужель

2 хв читати
Депутат Тетерук у вівторок піде до Генпрокуратури давати свідчення стосовно інциденту з Кужель

Народний депутат України (фракція "Народний фронт") Андрій Тетерук повідомив, що у вівторок йде до Генеральної прокуратури давати свідчення щодо інциденту з депутатом від фракції "Батьківщина" Олександрою Кужель, що стався минулого тижня.

"Я ще раз заявляю, що руку на жінку ніколи не піднімав. Сепаратистів бив, російських агресорів бив, а жінок ніколи в житті не бив. Я цілком відкритий для слідства і сприятиму тому, щоб розслідування встановило всі обставини, за депутатською недоторканністю я не ховаюся. Сьогодні після голосування за європейські закони я буду в Генеральній прокуратурі давати свідчення", - заявив він на засіданні Верховної Ради у вівторок зранку.

А. Тетерук також в черговий раз попросив вибачення в О. Кужель за "прикрий випадок", що стався 5 листопада.

Раніше лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заявив про намір у середу ,11 листопада, відвідати прокуратуру Києва, щоб надати пояснення щодо інциденту.

Як повідомлялося, 5 листопада ВО "Батьківщина" повідомила, що "за словами свідка, народного депутата Сергія Власенка, А. Тетерук дозволив собі образливі висловлювання на адресу членів фракції "Батьківщина", особисто грубо образив О. Кужель і вдарив її по голові скляною пляшкою".

При цьому народний депутат України фракції "Народний фронт" Антон Геращенко на своїй сторінці в Fcebook зазначив, що зі слів А. Тетерука, "він, виходячи з приймальні спікера, перебував у словесній перепалці з Олександрою Кужель. Олександра Кужель раптово розвернулася і спробувала його вдарити своєю сумкою. Він тримав у руках півлітрову пляшку з водою і спробував облити Олександру Кужель водою, щоб зупинити її. Однак при цьому, з його слів, він випадково потрапив шийкою пляшки в обличчя Олександри Кужель".

Фракція "Батьківщина" заявила про те, що не братиме участі у засіданнях парламенту доти, доки А. Тетерук залишається народним депутатом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА