09:20 14.11.2015

Ярош згоден керувати штабом ДУК "Правий сектор"

2 хв читати
Ярош згоден керувати штабом ДУК "Правий сектор"

Екс-лідер партії "Правий сектор" Дмитро Ярош заявив про згоду очолити штаб Добровольчого українського корпусу "Правий сектор".

"Я із вдячністю приймаю цю пропозицію та заявляю про те, що беру на себе командування Штабом Корпусу, 5-м, 8-м батальйонами і батальйоном "Госпітальєри". Нарада щодо подальшої діяльності Корпусу відбудеться найближчим часом", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Д. Ярош у зв'язку зі своєю відставкою з посади лідера партії заявив, що не розглядав і не розглядає можливості участі в будь-яких інших політичних і громадських організаціях, оскільки "нічого кращого за "Правий сектор"... у двадцять першому столітті українці не створили". Водночас він визнав, що "ми не ангели... тому робимо дуже багато помилок".

Д. Ярош також рекомендував провести запланований раніше всеукраїнський з'їзд "Правого сектора" наприкінці січня 2016 року та створити робочу групу з підготовки до нього невідкладно.

Раніше в Проводі ПС заявили, що 11 листопада Д. Ярош склав з себе повноваження лідера "Правого сектора" після конференції за участі провідних представників руху під впливом окремих осіб, "керованих власними меркантильними інтересами, амбіціями і, можливо, зв'язками зі спецслужбами", які зробили все, щоб налаштувати його на невизнання рішень конференції і неприйняття революційної стратегії.

12 листопада штаб ДУК "Правий сектор" попросив Д. Яроша очолити Корпус. "За оцінкою оперативної ситуації всередині ПС, Ваш відхід від справ може завдати руху взагалі і ДУКу зокрема непоправної шкоди", - йдеться в заяві штабу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА