18:48 20.11.2015

Угоду про асоціацію з Україною ратифікували всі країни ЄС - Порошенко

2 хв читати
Угоду про асоціацію з Україною ратифікували всі країни ЄС - Порошенко

Бельгія стала останньою країною-членом Європейського Союзу, яка остаточно ратифікувала угоду про асоціацію Євросоюзу з Україною, і тепер ця угода ратифікована всіма країнами ЄС, повідомляє президент України Петро Порошенко.

"Брюссельський парламент ратифікував угоду про асоціацію з Україною. Тепер асоціацію з нами ратифікували всі держави. Слава Україні!", - написав П.Порошенко у своєму акаунті у Twitter у п'ятницю ввечері.

Як відомо, у Бельгії ратифікація відбувається не лише у Федеральному парламенті, а й в регіональних парламентах, і парламент столичного регіону - Брюссельського - залишався останнім, який мав ратифікувати угоду про асоціацію.

Як повідомлялося, угоду про асоціацію для повного набуття чинності мають ратифікувати всі 28 країн-членів ЄС.

До остаточної ратифікації угоди з Україною Бельгією, в жовтні 2015 року її ратифікував парламент Кіпру, а в листопаді - парламент Греції.

Водночас у Нідерландах 6 квітня 2016 року, повідомляє Комісія з референдуму, відбудеться консультативний референдум щодо угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

П.Порошенко 26-27 листопада вирушить із робочим візитом до Нідерландів і, як повідомляє прес-служба глави держави, буде прийнятий королем Нідерландів Віллемом-Олександром, а також проведе зустрічі з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, головою Нижньої палати парламенту Нідерландів Анушкою ван Мільтенбург та президентом Верхньої палати (Сенату) парламенту Нідерландів Анке Брукерс-Кноль. Запланована також зустріч президента України з керівництвом провідних нідерландських компаній.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА