19:41 20.11.2015

Перед криворізьким міськвиконкомом встановлюють наметове містечко - "Самопоміч"

2 хв читати
Перед криворізьким міськвиконкомом встановлюють наметове містечко - "Самопоміч"

Жителі Кривого Рогу, які не згодні з результатами виборів мера, встановлюють намети біля будівлі міської ради, заявляють у партії "Самопоміч".

"Наскільки це буде довго і що буде далі - повністю залежить від керівництва держави. Ми вчора пояснили спікеру Верховної Ради, що нині є можливість і обов'язок діяти цивілізованими методами", - повідомив народний депутат, член фракції "Самопоміч", голова антикорупційного комітету Єгор Соболєв, повідомляє прес-служба партії.

Основна вимога протестувальників - скасування рішення місцевої виборчої комісії з виборів мера. "Треба скасувати рішення місцевої комісії, яка, не розібравшись, не звернувши уваги на скарги про величезне вкидання голосів, про дуже дивне голосування на спецдільницях, швидко назвала Вілкула (кандидата в мери Кривого Рогу від "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула - ІФ) мером", - пояснив нардеп.

"Далі слід замінити місцеву комісію і ЦВК, чиї повноваження давно закінчилися, адже вся ця протухла банда на чолі з Охендовським (голова ЦВК Михайло Охендовський - ІФ) зірвала вибори в Маріуполі та Красноармійську і дозволила фальсифікацію виборів у Харкові. Після цього необхідно провести чесні, демократичні, справжні вибори мера Кривого Рогу. І творити місцеве самоврядування - тут і в інших місцях", - заявив Є.Соболєв.

У свою чергу нардеп від "Самопомочі" Семен Семенченко на своїй сторінці у Facebook написав, що деякі парламентарі відкрили свої депутатські приймальні в наметах біля будівлі міськвиконкому Кривого Рогу та здійснюють прийом громадян.

"Кривий Ріг. Сьогодні з 16:30 до 20:00 здійснюємо прийом громадян з Єгором Соболєвим у наметі протестувальників біля входу до міськвиконкому. Тепер тут буде депутатська приймальня. Приймали б у міськвиконкомі, але люди можуть лише ввечері, а муніципальна "опогвардія" ввечері людей до будівлі не пускає", - написав він у п'ятницю ввечері.

За словами С.Семенченка, за четвер парламентарі прийняли "понад 500 людей, сьогодні чекаємо більше".

Раніше "Самопоміч" анонсувала на полудень неділі проведення народного віча "За чесні вибори" в центрі Кривого Рогу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА