15:31 17.02.2016

"Рух за очищення" М. Саакашвілі закликав уряд піти у відставку, а Порошенка – вивести "БПП" із коаліції

2 хв читати
"Рух за очищення" М. Саакашвілі закликав уряд піти у відставку, а Порошенка – вивести "БПП" із коаліції

Рух "Рух за очищення", створений головою Одеської обласної державної адміністрацією Міхеїлом Саакашвілі, закликав членів уряду піти у відставку, президента України Петра Порошенка – вивести фракцію "Блок Петра Порошенка" з коаліції.

"Україна увійшла в гостру політичну кризу. Влада продемонструвала свою нездатність реформувати країну і боротися з корупцією. Прем'єр-міністр, відставки якого вимагають понад 70% громадян, відчайдушно чіпляється за владу", - зазначено в заяві координаційної ради "Руху за очищення" на офіційній сторінці у Facebook у середу.

У заяві наголошується, що влада і олігархи планують мінімум на півроку "продовжити життя" уряду, щоб "можна було і далі грабувати країну".

"Реалізація цього плану буде величезною поразкою для українців. Ми закликаємо членів уряду зберегти честь і гідність, піти у відставку. Досить прикривати своєю репутацією нечисту гру влади. Ми закликаємо народних депутатів, що входять до правлячої коаліції, врятувати честь і гідність парламенту. Коаліція, яка не змогла сформувати Кабінет Міністрів, що працює на благо країни, мертва. Згадайте про свій обов'язок перед народом — створіть нову коаліцію, якою керуватимуть не олігархи, а інтереси держави", - наголошується в заяві.

У "Русі за очищення" також закликають президента України Петра Порошенка "докласти всіх зусиль для вирішення політичної кризи". "Час проявити лідерство і вивести найбільшу фракцію з коаліції, яка де-факто розпалася", - зазначено в заяві.

Під заявою підписалися члени координаційної ради "Руху за очищення": Саша Боровик, Василь Гацько, Владислав Голуб, Андрій Длігач, Дмитро Добродомов, Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Руслана Лижичко, Валерій Пекар, Вікторія Пташник, Рябчин Олексій, Міхеїл Саакашвілі, Олексій Скрипник, Володимир Федорін, Віктор Чумак, Альона Шкрум і Антон Ященко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА