14:31 23.02.2016

Прогрес України у боротьбі з корупцією визначить майбутнє безвізового режиму з ЄС

2 хв читати
Прогрес України у боротьбі з корупцією визначить майбутнє безвізового режиму з ЄС

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр і міністр закордонних справ і міжнародного розвитку Франції Жан-Марк Еро на зустрічі у вівторок у Києві обговорили внутрішній політичний конфлікт в Україні й боротьбу з корупцією.

"Від вашого просування на шляху боротьби з корупцією залежатиме введення безвізового режиму з ЄС. Те саме стосується і МВФ", - сказав Ж.-М.Еро, якого цитує прес-служба "Батьківщини".

У свою чергу глава МЗС Німеччини зазначив: "Ми не говоримо Україні, на чолі з якими особами і яким чином рухатися вперед".

"Це внутрішня справа вашої країни. Але всім нам потрібне керівництво держави, здатне до дій і рішень. Тільки тоді можливі справжні ефективні реформи", - сказав Ф.-В. Штайнмаєр.

Ю.Тимошенко вказала на необхідність часткового політичного перезавантаження в країні - формування нового уряду. Якщо такий сценарій буде неможливим, вона закликала провести позачергові парламентські вибори, зазначивши, що це приведе до обрання ще більшої кількості представників демократичних сил і громадськості в нову Верховну Раду.

За інформацією прес-служби "Батьківщини", в зустрічі брали участь заступник лідера партії, голова парламентського комітету з прав людини Григорій Немиря, посол Німеччини в Україні Крістоф Вайль, директор політичного департаменту Міністерства закордонних справ Німеччини Андреас Міхаеліс, посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, директор Головного департаменту з питань політики і безпеки МЗС Франції Олександр Ескорсіа та директор департаменту континентальної Європи МЗС Грегуар Дево.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Нетаньягу після ухвалення РБ ООН резолюції про припинення вогню в Газі скасував візит делегації Ізраїлю в США

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА