17:13 25.02.2016

Сєверодонецька міськрада визнала Росію країною-агресором і позбавила Єфремова звання почесного громадянина

1 хв читати
Сєверодонецька міськрада визнала Росію країною-агресором і позбавила Єфремова звання почесного громадянина

Депутати Сєверодонецької міської ради на сесії в четвер ухвалили рішення, яким підтримали постанову Верховної Ради України про визнання Росії країною-агресором, повідомляє місцеве інтернет-видання svsever.lg.ua.

"Проект рішення внесений з голосу Сергієм Самарським, за нього проголосували 19 депутатів із 33, що були на сесії, два депутати були проти, один утримався. Решта не брала участі в голосуванні", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в четвер удень.

В інформації зазначено, що більшість у сєверодонецькій міськраді становлять депутати із фракції партії "Опозиційний блок" і депутатської групи "Сєверодонецьк європейський", які сформували групу, вийшовши з інших фракцій.

Інтернет-сайт міста Сєверодонецька (06452.com.ua) повідомляє, що пропозиція проголосувати за визнання Росією агресором надійшла від депутата Сергія Самарського.

За інформацією цього ж сайта, на цій сесії міськради депутати проголосували за те, щоб екс-голову фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова та бізнесмена Олександра Кунченка позбавили звання почесного громадянина Сєверодонецька, якими ті були з 2002 року.

"Відповідну пропозицію депутатам вніс лідер Радикальної партії Олег Ляшко, який приїхав на сесію. Його пропозицію підтримала більшість і одразу після сесії "секретар" ради Григорій Пригеба зняв відповідну табличку із стіни в холі міської ради", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА