12:59 14.03.2016

Лідер фракції "Народний фронт" Бурбак: Альтернативи нинішній коаліції у ВР немає

2 хв читати
Лідер фракції "Народний фронт" Бурбак: Альтернативи нинішній коаліції у ВР немає

Парламентська коаліція "Європейська Україна" має існувати, необхідно відновити її роботу, переконаний лідер фракції "Народний фронт" у Верховній Раді України Максим Бурбак.

"Альтернативи коаліції "Європейська Україна" немає", - сказав М.Бурбак під час засідання погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп Верховної Ради України в Києві в понеділок.

Він нагадав, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав відновити роботу наявної парламентської коаліції. "Істотних розбіжностей між нами немає. Ми маємо співпрацювати в ім'я України, співпрацювати, щоб вийти зі штучно створеної кризи", - сказав М.Бурбак.

Політик нагадав, що глава уряду запропонував програму дій Кабміну на 2016 рік, яка базується, зокрема, на принципах справедливої економіки, продовженні бюджетної децентралізації.

За словами голови фракції, є два варіанти виходу з політичної кризи. Перший - це відновлення парламентської коаліції, посилення діючого складу Кабінету Міністрів України, тісна взаємодія між "Блоком Петра Порошенка", "Народним фронтом" та іншими демократичними парламентськими силами і продовження реформ у країні, розпочатих урядом А.Яценюка. Другий варіант - це коли президент України Петро Порошенко і його фракція "Блок Петра Порошенка" беруть на себе відповідальність і представляють новий склад Кабінету Міністрів, нового прем'єр-міністра, нову програму, а не передвиборні гасла, і проводять переговори з парламентськими фракціями та групами щодо підтримки майбутнього уряду та альтернативних програм. "Необхідно, нарешті, ухвалити це рішення", - наголосив М.Бурбак.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА