16:53 14.03.2016

Безсмертний вважає, що ніякого "плану Медведчука" бути не може

2 хв читати
Безсмертний вважає, що ніякого "плану Медведчука" бути не може

Представник України в політичній підгрупі тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі Роман Безсмертний не сприймає серйозно інформацію про так званий план Медведчука щодо створення в окремих районах Донецької та Луганської областей адміністрацій на чолі з людьми, що влаштовують Київ та Москву.

"Ми стали заручниками таких гучних назв. Я пам'ятаю "план Мореля", "план Медведчука"... Ніякого "плану Мореля" не було, а тим паче не може бути "плану Медведчука". Невже не видно, що якщо є з одного боку Володимир Путін, а з іншого боку Петро Порошенко, то ні про які "плани" Медведчука та Мореля в принципі не може йтися", - сказав він в ефірі радіо "Свобода" в понеділок.

Р.Безсмертний зазначив, що відбувається "нашарування деяких моментів, які через певні обставини штучно накладаються один на інший, а потім виносяться на суд громадськості". "І ми вже говоримо про призначення двох персон. Цій події вже понад півроку. Наступне - сьогоднішні ініціативи двотижневої давності про так зване можливе введення в оточення Захарченка когось з одного боку (з українського - ІФ) і введення в оточення Жебрівського когось звідти (з боку так званої ДНР - ІФ). Далі згадайте фразу про можливі перехідні адміністрації. Ось вам накладення цих процесів один на іншій", - пояснив він.

"Я вже не говорю про те, що саме "човникове спілкування" пана Медведчука з одним та іншим президентом просто потребує існування подібних легенд", - додав Р.Безсмертний.

Крім того, він зазначив, що роль В.Медведчука як учасника гуманітарної підгрупи щодо обміну незаконно утримуваними особами є дуже важливою, але, на його думку, це не означає, що в діалозі з президентами України та РФ він обмежується лише цією функцією.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА