16:09 18.03.2016

Ні Порошенко, ні БПП наразі не запропонували кандидатури до нового Кабміну, заявляють у "Народному фронті"

2 хв читати
Ні Порошенко, ні БПП наразі не запропонували кандидатури до нового Кабміну, заявляють у "Народному фронті"

Ні президент України Петро Порошенко, ні його партія "Блок Петра Порошенка" все ще не запропонували кандидатури на посади до Кабінету Міністрів України, заявляють у прем'єрській фракції "Народний фронт".

"Фракція "Народний фронт" закликає президента Петра Порошенка та його політичну силу нарешті визначитися зі своєю позицією щодо Кабінету Міністрів. Або ви називаєте ім'я нового прем'єр-міністра, пропонуєте склад нового уряду, його програму і презентуєте нову коаліцію, чи підтримуєте нинішній уряд, і всі разом концентруємося на проведенні реформ", - сказано у заяві фракції, яку в п'ятницю оприлюднила прес-служба "Народного фронту".

У фракції прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка наголошують, що неодноразово заявляли про готовність розглянути альтернативний склад Кабміну та його програму.

"Однак країна досі не почула від найбільшої фракції Верховної Ради – "Блоку Петра Порошенка" – прізвища кандидатів на посади в уряді. Покажіть, нарешті, людину, яку ви пропонуєте на посаду прем'єр-міністра, і 226 народних депутатів, які проголосують за цю кандидатуру. Інакше – потрібно припинити жити протистоянням і розхитувати ситуацію", - зазначено в заяві.

У "Народному фронті" зазначають, що і українське суспільство, і міжнародні партнери України очікують від парламенту і президента негайного вирішення політичної кризи і продовження курсу реформ.

"Кожен день невизначеності щодо уряду – це втрачений час, яке могло бути використане на користь держави. Своїм впертим небажанням поставити інтереси України вище власних амбіцій політики руйнують довіру до себе і підривають імідж країни в очах Заходу", - зазначено в заяві фракції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Литва виділить на підтримку України щонайменше 0,25% ВВП - Науседа

НАЗК припиняє фінансування партії "Голос" через недостовірні дані у звітах на майже 5 млн грн

Кулеба переконаний, що приєднання України до ЄС призведе до низки неочікуваних і позитивних наслідків для всього континенту та світу

ЄСПЛ одноголосно визнав застосування законодавства РФ в окупованому Криму незаконним - рішення

Президент Євроради назвав історичним моментом початок переговорів про вступ України та Молдови до ЄС

Країни Люблінського трикутника покладають на РФ відповідальність за економічну кризу на аграрних ринках

Президентка Єврокомісії: Бажаю Україні та Молдові успішного початку переговорів про вступ

Єрмак і Салліван обговорили підготовку до Саміту НАТО у Вашингтоні

Трамп у разі перемоги на виборах може припинити військову допомогу Україні, якщо вона не піде на мирні переговори з РФ - ЗМІ

Кулеба назвав три кроки до повноправного членства України у ЄС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА