10:48 02.04.2016

Клімкін очолить велопробіг у Нідерландах на підтримку України

1 хв читати
Клімкін очолить велопробіг у Нідерландах на підтримку України

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 3 квітня очолить велопробіг в Амстердамі на підтримку України, повідомляє прес-служба зовнішньополітичного відомства.

"О 14.00 за голландським часом Павло Клімкін урочисто почне велопробіг в Амстердамі, а потім завершить його о 16.00 на центральній площі DAM", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі поінформували, що ініціативна група разом з українськими студентами, які навчаються у голландських університетах, вирішили донести громадянам Нідерландів інформацію про Україну і українців у звичній для них манері – зробити велопробіг.

У МЗС закликають приєднатися до акції, таким чином організатори розраховують на масштабний флешмоб, який пройде в столиці Нідерландів.

Як повідомлялося, парламент Нідерландів завершив процедуру ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС 7 липня 2015 року. Референдум в Нідерландах щодо Угоди про асоціацію між Україною і ЄС відбудеться 6 квітня і матиме консультативний характер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА