10:25 11.04.2016

Порошенко: Передача "Рошен" у довірчу власність Rothschild Trust відбувалася із забезпеченням податкових інтересів України

2 хв читати
Порошенко: Передача "Рошен" у довірчу власність Rothschild Trust відбувалася із забезпеченням податкових інтересів України

Президент України Петро Порошенко знову заявляє, що передача кондитерської корпорації "Рошен" у довірчу власність Rothschild Trust відбувалася транспарентно із забезпеченням податкових інтересів України.

"Я публічно доручив своїм юридичним та фінансовим радникам забезпечити створення структури у координації з однією із найбільших інвестиційних структур світу для того, щоб забезпечити передачу в довірчу власність моїх активів. Зараз я вже маю можливість розкрити цю інформацію – це Rothschild", - повідомив президент в інтерв'ю українським телеканалам, показаному в неділю ввечері.

За його словами, компанія, яку було створено, "створювалась виключно з метою передачі в довірчу власність, як я і обіцяв під час виборчої кампанії".

"Компанія не має відкритого рахунку і відповідно не має жодного пенса, жодної копійки фінансових перерахунків. До речі, хочу прояснити ситуацію, так само її статутний фонд не наповнювався, адже це вже відбуватиметься за схемою Rothschild", - повідомив П.Порошенко.

За його словами, менеджмент компанії, який зараз призначено, після набуття чинності угодою про довірчу власність буде змінено на представників, які будуть призначені Rothschild, і ніякого впливу на них ні П.Порошенко, ні його представники не матимуть.

Президент запевнив, що всі дії в цьому напрямі робляться транспаренто із забезпеченням податкових інтересів України.

"Усе оподаткування активів, які знаходитимуться в довірчій власності, буде відбуватись за українським законодавством і в Україні. Ще одна важлива деталь, підписання угоди про довірчу власність відбулося після тривалих консультацій і погоджень 14 січня цього року. І передача активів Rothschild завершилася, якщо я не помиляюся, наприкінці березня - на початку квітня", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА