10:07 19.04.2016

Київ уперше відвідає у вівторок з візитом прем'єр Данії Расмуссен

2 хв читати
Київ уперше відвідає у вівторок з візитом прем'єр Данії Расмуссен

У вівторок, 19 квітня, відбудеться перший в історії двосторонніх відносин візит в Україну глави уряду Данії.

У Києві відбудуться переговори президента України Петра Порошенка з прем'єр-міністром Королівства Данія Ларсом Льокке Расмуссеном.

П.Порошенко та Л. Льокке Расмуссен проведуть також зустріч з представниками засобів масової інформації.

Цього ж дня відбудеться зустріч прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з главою уряду Данії. Після закінчення переговорів урядових делегацій України та Данії заплановано заяви В.Гройсмана і Л.Льокке Расмуссена для преси. Представників ЗМІ запрошують на 11.30.

О 15.00 В.Гройсман і Л.Льокке Расмуссен візьмуть участь у церемонії закриття українсько-данського бізнес-форуму в готелі "Hyatt Regency".

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в посольстві Данії в Києві, у бізнес-форумі беруть участь понад 30 данських компаній і 200 представників українського бізнесу. Форум присвячений можливостям для бізнесу в секторі чистих технологій в енергетиці (клінтех) і сільському господарстві, які визнані одними з пріоритетних в Україні в 2016 р.

Під час форуму відбудеться підписання чотирьох угод щодо розвитку бізнесу. Угоди демонструють потенціал данських інвестиційних програм, доступних для України, нові партнерські відносини між данськими та українськими експертними організаціями й нові перспективи для торгівлі завдяки успішній співпраці між владними структурами і приватним сектором.

Прем'єр-міністр Данії Л.Люкке Расмуссен заявив із нагоди візиту: "Данія є відданим партнером нової України. Україна має й далі рухатися шляхом реформ із тією ж енергією та рішучістю, як і два роки тому, і ви можете розраховувати на постійну підтримку з боку міжнародної спільноти в цих зусиллях". "На реформи потрібен час, зусилля й наполегливість політичних лідерів, громадянського суспільства та бізнес-спільноти", - зазначив прем'єр.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА