14:21 13.05.2016

Нардеп Тимчук розцінює закриття сайта "Миротворець" як удар по національній безпеці

1 хв читати
Нардеп Тимчук розцінює закриття сайта "Миротворець" як удар по національній безпеці

Народний депутат Дмитро Тимчук (фракція "Народний фронт") розцінює закриття сайта "Миротворець" як удар по національній безпеці.

"Закриття сайта "Миротворець" - це, напевно, один із найсильніших зубодробильних ударів по нашій інформаційній безпеці за останній час. Ми запитуємо, чому Україна програє інформаційну війну? Саме тому, що держструктури, які покликані займатися та виконувати ці завдання, замість цього рубають під корінь ті волонтерські почини, які існують не за державні, не за бюджетні кошти, які виконують функцію держави", - заявив Д.Тимчук на брифінгу в Києві в п'ятницю.

За його словами, жаль викликає той факт, що цей удар Україна отримала від власних чиновників, від представників керівництва Міністерства інформаційної політики. Д.Тимчук назвав "садомазохізмом" рішення Мінінформполітики про закриття сайта "Миротворець".

Як повідомлялося, 13 травня колектив центру "Миротворець" оголосив про рішення закрити однойменний сайт і зараз готує до надання у вільний доступ в Інтернеті всієї зібраної колективом інформації.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті "Миротворця, таке рішення було ухвалене колективом центру, "з огляду на реакцію, яку спричинила публікація списку журналістів, акредитованих терористичною організацією "ДНР", вимоги уповноваженої з прав людини В.Лутковської, а також вічно стурбованого та заклопотаного Євросоюзу, а також антиукраїнськи налаштованих журналістів України на чолі із заступником міністра інформаційної політики України Т.Поповою".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА