17:59 24.05.2016

ЦВК зареєструвала Фірсова кандидатом у депутати

2 хв читати
ЦВК зареєструвала Фірсова кандидатом у депутати

Центральна виборча комісія України зареєструвала колишнього народного депутата Єгора Фірсова, повноваження якого були достроково припинені ЦВК за рішенням з'їзду партії, кандидатом на проміжних виборах народних депутатів 17 липня у 206-му окрузі (Чернігівська область).

Як повідомляє прес-служба ЦВК, комісія на засіданні у вівторок також зареєструвала кандидатом у цьому окрузі члена Аграрної партії України Григорія Ткаченка. Крім того, кандидатами в депутати зареєстровано: голову фракції "Громадська сила" в Дніпропетровській міськраді Загіда Краснова - в окрузі №27 (Дніпропетровська область), висуненого в 151-му окрузі (Полтавська область) від партії "Простих людей Сергія Капліна" Сергія Мамояна та самовисуванця, пенсіонера Віталія Ольшанського.

ЦВК дозволила громадським організаціям "Передові правові ініціативи", "Громадянська мережа "Опора", "Всеукраїнський департамент виявлення та протидії корупції в органах влади та місцевого самоврядування", "Міжнародна організація "Тріумвірат" та "Контроль за виборами" мати офіційних спостерігачів під час виборів народних депутатів 17 липня в округах №23, 27, 85, 114, 151, 183, 206, а громадській організації "Чернігівський громадський комітет захисту прав людини" - в окрузі № 206 на території міста Чернігова.

Розглянувши звернення Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, комісія визначила, що на час підготовки та проведення виборів 17 липня окружна виборча комісія №114 здійснює свої повноваження за адресою: вулиця Центральна, 109, смт Біловодськ Луганської області.

Ще ЦВК затвердила кошторис своїх витрат на підготовку та проведення 17 липня проміжних виборів народних депутатів у семи округах на загальну суму понад 3,5 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА