13:01 31.05.2016

У "Батьківщині" застерігають від перетворення інформації про "чорну бухгалтерію" ПР на "плівки Мельниченка"

2 хв читати
У "Батьківщині" застерігають від перетворення інформації про "чорну бухгалтерію" ПР на "плівки Мельниченка"

Парламентська фракція "Батьківщина" застерігає від того, щоб інформація про "чорну бухгалтерію" Партії регіонів почала тиражуватися, доповнюватися, викривлятися і фальсифікуватися на догоду чиїмось інтересам.

"Я дуже не хочу, щоб ці документи перетворилися на "плівки Мельниченка", які потім самі по собі розмножувалися, потім кимось маніпулювалися, з'являлися з рукавів, потім з'являлися якісь документи. Я знаю, як уміють фальсифікувати документи, зокрема Партія регіонів", - сказав народний депутат фракції "Батьківщина" Сергій Власенко, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна", які наслідки для українського політикуму може мати скандал з "чорною бухгалтерією" Партії регіонів.

Водночас він додав: "Мені дуже цікаво, звідки ці документи взялися, хто їх передав пану (екс-заступнику глави СБУ – ІФ) Трепаку: чи він отримав їх, коли був заступником глави СБУ чи зараз? Якщо він отримав їх тоді, то чому він їх не передав до якихось органів, які відповідали на той момент за питання боротьби з корупцією".

С. Власенко також зазначив, що та частина документів, яка була оприлюднена, наразі не викликає у нього сумнівів в їхній достовірності.

"У мене єдине застереження – щоб ці документи не перетворилися на "плівки Мельниченка" у гіршому розумінні цього слова", - знову наголосив нардеп.

Як відомо, колишній майор Управління держохорони України Микола Мельниченко в 2000 році оприлюднив аудіозапис нібито ним таємно записаний у кабінеті тодішнього президента України Леоніда Кучми. Надалі став центральним фігурантом т. з. "касетного скандалу", і вслід за ним акцій "Україна без Кучми" і "справи Гонгадзе", що набули широкого резонансу в українському суспільстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА