10:05 30.06.2016

Порошенко піде на другий президентський термін, переконаний Гринів

2 хв читати
Порошенко піде на другий президентський термін, переконаний Гринів

Чинний глава Української держави Петро Порошенко піде на другий президентський термін, висловив думку лідер парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Гринів.

"Є сумніви в тому, що Петро Олексійович піде на другий термін? На мою думку, немає жодних сумнівів. Президент піде на другий термін, і це страшна і велика відповідальність", - сказав І.Гринів в інтерв'ю інтернет-виданню "Українська правда", уривок якого був опублікований у четвер вранці.

При цьому він висловив переконання, що президент чудово розуміє, що для того, щоб стати главою держави вдруге, "треба досягти екстраординарних результатів".

І.Гринів підкреслив всю складність ситуації, в якій опинився П.Порошенко. "Зараз зовсім інша ситуація: без реальних реформ, без відкритої позиції увійти в українську історію буде досить важко. Це гра ва-банк, ця гра значно складніша, ніж здається на перший погляд", - підкреслив глава фракції.

На питання, кого він вважає головним конкурентом П.Порошенка, І.Гринів відповів: "Знаєте, соціологи зараз міряють навіть (кіноактора і шоумена - ІФ) Володимира Зеленського. Це нічого поганого не каже про Володю. Але одним з таких реальних конкурентів може бути ось такий несистемний вибір людей".

"...Люди точно розумніші за всіх політиків, у своїй масі. Мене це навіть дивує. Тому я цю загрозу не перебільшую", - додав депутат.

Також І.Гринів не виключив розіграш "старої карти" проти П.Порошенка: "А ось друга історія значно складніша. Це повернення до старої парадигми Схід-Захід. Повернення до старої парадигми і пошук кандидата від Сходу і кандидата від Заходу - на жаль, це те домашнє завдання, яке ми не допрацювали, країна до кінця не зшита. І спроба і далі грати на цьому, як це робить Опоблок, наприклад, чітко відчувається. Це навіть не реванш, це спроба грати на старій трубі".

У цьому ключі лідер фракції відзначив і політиків з "вищої ліги": мера Львова, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового та лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко. "На сьогодні ці три кандидати реально є представниками вищої ліги", - сказав І.Гринів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА