15:37 01.07.2016

У разі дострокових виборів до ВР пройшли б чотири партії - соцопитування

2 хв читати
У разі дострокових виборів до ВР пройшли б чотири партії - соцопитування

Якби вибори до українського парламенту відбулися найближчої неділі, до Верховної Ради України напевно пройшли б лише чотири політичні сили. Такі результати соціологічного дослідження "Політичні настрої мешканців великих міст України", проведеного Socio Streem AG і презентованого в п'ятницю на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна".

Згідно з результатами дослідження, у разі проведення таких виборів "Опозиційний блок" отримав би 10,2% голосів виборців, Об'єднання "Самопоміч" - 8,1%, Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" - 6,5%, "Блок Петра Порошенка" – 5,1%. Інші партії не подолали б 5% виборчого бар'єра, при цьому шанси пройти до парламенту залишаються у ВО "Свобода", за яку проголосували б 4,0% опитаних.

Радикальна партія Олега Ляшка набрала 2,1% голосів, Державна ініціатива Яроша – 1,7%, "Наш край" – 1,5%, "Відродження" – 1,2%, українське об'єднання "Укроп" – 0,8%, "Громадянська позиція" – 0,7%.

За інші партії проголосували б 3,0% опитаних разом узятих, 22,0% респондентів заявили, що ще не визначилися з вибором, 9% відмовилися відповідати, а 24,5% не мають наміру брати участь у виборах.

За словами керівника Socio Streem AG Олени Бояркіної, дослідження проводилося з 9 до 27 червня, участь в опитуванні взяли жителі великих міст України з населенням понад 100 тис осіб. До підсумкового масиву увійшли 760 інтерв'ю. Похибка вибірки не перевищує 3,6%", - повідомила О. Бояркіна під час презентації дослідження.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА