10:31 18.07.2016

Борис Філатов закликав "вічно другого" Загіда Краснова піти з політики

2 хв читати
Борис Філатов закликав "вічно другого" Загіда Краснова піти з політики

Мер м. Дніпро Борис Філатов закликав Загіда Краснова, який, за даними екзит-полів, на довиборах до Верховної Ради в окрузі №27, що відбулися в неділю, посів друге місце і програв волонтеру Тетяні Ричковій, піти з політики.

"Шановний Загіде Геннадійовичу! Прошу вас. Просто тихо підіть. Залиште цю брудну та невдячну справу – політику. Ви вже з десяток років в четвертий раз (чи більше?) намагаєтеся безрезультатно увійти в одну і ту саму воду", – написав Б. Філатов на своїй сторінці в соцмережі Facebook у неділю ввечері.

Мер нагадав, що З. Краснов, якого на довиборах підтримала партія "Опозиційний блок", змінив за свою політичну кар'єру кілька політсил. "Ви були з Лазаренком і Ющенком, з Тимошенко і Медведчуком, з Тігіпком і Царьовим, а тепер вже злилися з Вілкулом, остаточно поховавши свою партію як проект "третьої сили". Але ваша основна проблема проста. Вам не вірять люди. Не вірять, і все. Адже скільки грошей не марнуй, а людську любов купити неможливо", – написав він.

Б. Філатов зазначив, що З. Краснов програє всі вибори, в яких бере участь.

При цьому мер запропонував йому посаду свого позаштатного радника, або ж зайнятися бізнесом або громадською роботою. "Ми з Вами живемо в такому гарному місті...Вірю, що Ви обов'язково знайдете в нашому місті гідне застосування своій кипучій енергії... Або йдіть працювати до мене. Готовий запропонувати посаду позаштатного радника. З питань спорту, наприклад, або громадського харчування... Вибір за Вами", – написав Б. Філатов.

Як повідомляє прес-служба партії "Укроп", за даними екзитполу, проведеного соціологічною групою "Соціс" на замовлення Комітету виборців України, в окрузі №27 в Дніпрі перемогла самовисуванка Тетяна Ричкова, набравши 46,1% голосів виборців, а З. Краснов отримав 30,5% голосів, посівши, таким чином, друге місце.

За даними на офіційному сайті Центральної виборчої комісії, наразі в окрузі №27 опрацьовано 95,34% протоколів, Т. Ричкова (44,83% голосів), З. Краснов набрав 36,43% голосів, інші кандидати – менше 1,5% кожен.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА