18:31 11.08.2016

Сертифікат безпеки для системи електронного декларування в Україні є ключовим - представництво ЄС

1 хв читати
Сертифікат безпеки для системи електронного декларування в Україні є ключовим - представництво ЄС

У представництві Європейського Союзу в Україні вітають заяви президента України Петра Порошенка про своєчасний запуск системи електронного декларування доходів, а також наголошують, що ключовим є сертифікат безпеки.

"Вкрай важливим є те, що система буде введена з сертифікатом безпеки, що гарантує кримінальну відповідальність за неправдиві свідчення. Технічний сертифікат безпеки є ключовим. Важливий крок у боротьбі з корупцією в Україні", - йдеться в повідомленні дипмісії.

У представництві також зазначили, що вітають заяву президента України П.Порошенка, в якій він підтвердив своєчасне введення електронної системи декларування доходів.

Раніше в четвер П.Порошенко заявив, що електронне декларування активів має стартувати в Україні з 15 серпня, його відкладання неприпустиме і не розглядається.

Крім того, в Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАПК) розраховують на своєчасний запуск системи електронного декларування з 15 серпня і сподіваються, що ця система стане потужним антикорупційним інструментом для детективів Національного антикорупційного бюро.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА