19:06 06.09.2016

Голова Київської ОДА Мельничук наразі не підтверджує і не спростовує заяви про відставку

1 хв читати

Голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук наразі не підтвердив і не спростував заяви про відставку за власним бажанням.

"Я ні не підтверджуватиму, ні не спростовуватиму. Давайте ми дочекаємося відповідного часу, і коли треба буде - я напишу цю заяву, якщо буде необхідно і буде таке рішення", - сказав він в ефірі телеканалу "112.Україна", коментуючи появу у ЗМІ інформації про те, що менше ніж тиждень тому написав заяву про відставку.

М.Мельничук зазначив, що у нього є домовленість із вищим керівництвом держави не коментувати цієї ситуації, тому що є багато роботи, і будь-яка подібна інформація є певною мірою негативною для роботи обласної адміністрації.

Як повідомлялося, президент Петро Порошенко 3 лютого 2016 року своїм указом призначив М.Мельничука головою Київської ОДА.

М.Мельничук - віце-президент Національної академії аграрних наук України, вчений у галузі вірусології, біотехнології, екології, біоенергетики, доктор біологічних наук, академік Національної академії аграрних наук України, професор.

З травня 2010 року протягом близько півроку був заступником міністра аграрної політики України. На виборах до місцевих органів влади 2015 року М.Мельничук балотувався в мери Києва від Аграрної партії України, але його результат виявився у рамках статистичної похибки.

М.Мельничук очолює Київську обласну організацію Аграрної партії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА