13:46 12.09.2016

Виконуючи "Мінськ", Києву доведеться піти на поступки, але для України вигідніша наявність угод із РФ, ніж їх відсутність - посол ФРН

1 хв читати
Виконуючи "Мінськ", Києву доведеться піти на поступки, але для України вигідніша наявність угод із РФ, ніж їх відсутність - посол ФРН

Посол Німеччини в Україні Ернст Райхель (Ernst Reichel) вважає, що Київ у рамках Мінських домовленостей у конфлікті на Донбасі не може повністю обстояти свою позицію і має йти на певні поступки.

"Україна в цьому конфлікті, який регулюється Мінськими домовленостями, не може на 100% обстояти свої інтереси і має йти на певні поступки", - сказав він в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Посол також наголосив, що Німеччина очікує від усіх сторін, зокрема й від України, конструктивної та інтенсивної роботи над виконанням Мінських домовленостей, що означає повне припинення вогню, відведення важкого озброєння та реалізацію політичного врегулювання, досягнутого в Мінську.

"Ми твердо переконані, що для України набагато вигідніше мати у своєму розпорядженні Мінські домовленості та виконувати їх, ніж бути за ситуації, коли з Росією немає ніяких домовленостей. І я був радий, коли президент України Петро Порошенко підтвердив це під час свого виступу у ВР", - зазначив Е.Райхель.

Дипломат також висловив підтримку позиції П.Порошенка, який чітко стоїть на позиції повного виконання Мінських домовленостей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА