16:59 16.09.2016

Порошенко оголосив конкурс на вакансії голів місцевих державних адміністрацій

2 хв читати
Порошенко оголосив конкурс на вакансії голів місцевих державних адміністрацій

Президент України Петро Порошенко оголосив конкурс на заміщення вакантних посад голів місцевих державних адміністрацій: Київської обласної, 8 районних в Одеській і 3 районних у Черкаській областях.

Як повідомляється на офіційному сайті глави держави, відповідне розпорядження №251/2016-рп президент підписав згідно з ч. 2 ст. 23 закону "Про державну службу" в п'ятницю. Розпорядження набирає чинності з дня його опублікування.

Згідно з розпорядженням, конкурс буде проводитися на посади голів Балтської, Білгород-Дністровської, Іванівської, Миколаївської, Овідіопольської, Роздільнянської, Тарутинської, Татарбунарської райдержадміністрацій Одеської області, а також Каменської, Смілянської та Черкаської райдержадміністрацій Черкаської області.

Розпорядженням також затверджено умови проведення конкурсу на зайняття посад голів місцевих державних адміністрацій, в яких зазначено перелік документів, які необхідно подати кандидату, посадові обов'язки голів держадміністрацій, умови оплати праці.

Кандидат повинен мати вищу освіту ступеня магістра, вільно володіти державною мовою, мати щонайменше семирічний стаж роботи, зокрема не менше трьох років на держслужбі в категоріях "А" або "Б" або на керівних посадах у відповідній сфері. Крім того, від кандидата вимагається знання українського законодавства (Конституція, низка кодексів і законів, зокрема у сфері фінансів та інформації), професійні знання, наявність лідерських та управлінських навичок,

Відповідно до доданої інформації, голови місцевих державних адміністрацій будуть призначатися на посаду на строк повноважень президента України.

Конкурс відбудеться 10 жовтня 2016 року о 10:00 в Києві на вул. Прорізній, 15, де розташовується Головне управління державної служби України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА