10:12 22.09.2016

Палата представників Конгресу США одноголосно схвалила акт про підтримку України

1 хв читати
Палата представників Конгресу США одноголосно схвалила акт про підтримку України

Палата представників Конгресу США (Нижня палата) одноголосно схвалила закон "Про підтримку стабільності та демократії в Україні", який раніше був підтриманий Комітетом з іноземних справ, повідомляє посольство України в США.

"Документ, ініційований співголовою Комітету у закордонних справах Палати представників Еліотом Енгелем і внесений ним спільно з конгресменом-республіканцем Адамом Кінзінгером, фіксує збереження американських санкцій проти РФ до своєчасного, повного і доведеного виконання нею Мінських домовленостей", – йдеться в повідомленні, оприлюдненому в четвер вранці на сторінці посольства у Facebook.

В інформації зазначається, що закон містить заборону на визнання США анексії Російською Федерацією Криму: Передбачається, що відповідні санкції залишаються в силі доки президент США не надасть Конгресу свідчення про відновлення суверенітету України над півостровом.

"До переліку передбачених законом координованих з союзниками і партнерами США засобів підтримки України включені летальні оборонні системи озброєнь. Окремі його положення спрямовані на посилення протидії російській інформаційній пропаганді та сприяння залученню іноземних інвестицій в економіку України", - повідомляють у посольстві України в США.

Співавторами документа виступили близько 40 конгресменів від Демократичної і Республіканської партій. Перед його підписанням президентом США ідентичний за змістом законопроект має підтримати Сенат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА