11:05 23.09.2016

Бойко виклав своє бачення наміру зняти недоторканність із колеги Скорика

2 хв читати

Керівник фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко розцінює можливе внесення подання на зняття недоторканності зі свого колеги з фракції нардепа Миколи Скорика як політичне переслідування з метою відвернути увагу від економічних і соціальних проблем, а також через відсутність результатів розслідування подій у Будинку профспілок в Одесі 2 травня 2014 року.

"Я вважаю, що це суто політичне переслідування, метою якого є дві речі: перше - відвернути суспільство від ганебної економічної ситуації в країні, питання зубожіння людей, провалу всієї зовнішньої політики влади", - сказав Ю.Бойко журналістам у Києві в п'ятницю.

Він також вважає, що подання на зняття недоторканності з М.Скорика може бути внесене до парламенту з метою відвернути увагу від того, що немає результатів розслідування подій 2 травня 2014 року в Одесі.

Як повідомлялося, 22 вересня генпрокурор Ю.Луценко заявив про намір внести до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з народного депутата від фракції "Опозиційний блок" М.Скорика, а до кінця доби четверга очікує підписання підозри в організації заворушень біля будівлі Одеської облдержадміністрації 19 лютого 2014 року колишньому першому заступнику голови ОДА Олександру Орлову.

Сам М.Скорик стверджує, що правоохоронці схиляють його однопартійця - депутата Одеської міської ради О.Орлова дати проти нього свідчення. Він також запевнив, що не має наміру переховуватися від слідства та залишати країну, стверджуючи, що нічого протиправного не вчиняв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА