09:46 28.09.2016

Німеччина докладає зусиль для встановлення безвізового режиму для України - посол Райхель

2 хв читати
Німеччина докладає зусиль для встановлення безвізового режиму для України - посол Райхель

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час зустрічі з послом Німеччини в Україні Ернстом Райхелем повідомив, що Україна дуже розраховує на ухвалення найближчим часом Європейським парламентом рішення щодо візової лібералізації.

Як повідомила у вівторок прес-служба ВР, А.Парубій розповів німецькому послові про виконання Україною "усіх умов, поставлених перед нею, у тому числі і в питанні щодо надання безвізового режиму, і дуже розраховуємо на ухвалення цього рішення Європейським парламентом найближчим часом".

Крім того, як повідомляється, спікер ВР поінформував посла щодо основних напрямів процесу реформ у країні та наголосив, що "одним із ключових показників цього є запровадження антикорупційного законодавства, яке лежить і в основі надання Україні безвізового режиму".

У свою чергу Е.Райхель зазначив, що Німеччина докладає зусиль для встановлення безвізового режиму для України.

"В цілому це вірно, і ми підтримуємо вас спільно з французькими друзями і Сполученими Штатами Америки", - сказав посол і наголосив, що необхідність одночасного ухвалення рішення щодо механізму припинення безвізового режиму викликана загалом міграційною кризою в країнах Європи.

Е.Райхель наголосив, що Німеччина і надалі підтримуватиме Україну, яка зробила свій вибір на користь європейських цінностей. Він вважає неприпустимими сумніви в достатній стійкості його країни в цьому питанні. "Ми виступаємо за територіальну цілісність і недоторканність України і цим не обмежуємося, а практичними кроками намагаємося довести, що міжнародне право має дотримуватись", - заявив дипломат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА