09:54 05.10.2016

У конкурсі на посаду голови Житомирської обладміністрації переміг Гундич

2 хв читати
У конкурсі на посаду голови  Житомирської обладміністрації переміг Гундич

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу держслужби на засіданні у вівторок обрала виконувача обов’язків голови Житомирської обласної державної адміністрації Ігоря Гундича головою обладміністрації. Про це повідомив екс-директор департаменту стратегічного планування та європейської інтеграції Міненерговугілля Михайло Бно-Айріян, який також брав участь у конкурсі та посів у ньому третє місце.

"Ну, ось і все. Третє місце. Пропустив уперед в. о. губернатора та керівника Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській обл. Цікавий та насичений день", - написав М.Бно-Айріян на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок увечері.

За його словами, "перемога була близько, але, певно, аби дотягнутися до неї, потрібно ще працювати і над собою, і над своїм професійним ростом".

М.Бно-Айріян також розповів, що встиг поспілкуватися з І.Гундичем, доки чекав на співбесіду та її результати, і зазначив, що той "достойний кандидат".

В. о. начальника Головного управління Державної служби з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів у Житомирській області Олександра Шпіта, який посів друге місце, призначено резервним кандидатом: він очолить обладміністрацію, якщо І.Гундич не пройде спецперевірки або відмовиться від посади.

Загалом, за словами М.Бно-Айріяна, конкурс відбувався в три тури: в першому брали участь 16 кандидатів, в другому - 10, а в третій вийшло лише троє - він сам, І.Гундич та О.Шпіт.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко 31 серпня підписав указ про звільнення голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Машковського з обійманої посади. С.Машковський, який обіймав посаду понад два роки, 16 серпня написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Того самого дня глава Української держави підписав указ №377/2016 про призначення заступника голови Житомирської обладміністрації І.Гундича в. о. голови Житомирської обладміністрації.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА